Αρχική Σελίδα

KVSIO INT’L GROUP CO., LTD Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε εργαστεί με KVSIO για πάνω από 7 έτη, μας βοηθούν να πετύχουμε στην επέκταση πολλών προγραμμάτων περίπτερων. Αγοράζουμε το ευρωπαϊκό ποιοτικό περίπτερο σε τιμή της Κίνας εκεί.

—— Peter από τις ΗΠΑ

Συνεργάτης με KVSIO που οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο professionality τους, η απάντηση στην προσαρμογή περίπτερών μας και η προσοχή στο ενδιαφέρον μας.

—— Glenn από τη Σιγκαπούρη

KISIO είναι πραγματικό μια ικανή επιχείρηση μπορεί να συνδυάσει την τέχνη και βιομηχανική παραγωγή τέλεια, δημιουργούν το μοναδικό περίπτερο με την καινοτόμο τεχνολογία για μας.

—— Ehab από το Ντουμπάι

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και την υπηρεσία KVSIO προσφερθε'ντα και απολαμβάνουμε τη σχέση με KVSIO, είναι συμπαθητική, άνετη ομάδα που συμπαθούμε πηγαίνουμε με.

—— Abir από τη Γαλλία

Καμιά αμφιβολία KVSIO είναι ομάδα στο σχέδιο περίπτερων και κατασκευαστικός, η ποιότητά τους, παρενοχλεί τα ελεύθερα συστήματα μας βοηθά πολύ στην ανάπτυξη αγοράς περίπτερων.

—— Βράγχιο από τις Φιλιππίνες

KVSIO είναι ένας από λίγους μπορεί να πάρει το σημείο αυτού που που θέλουμε, εκτιμάμε την υπομονή τους, σκληρά εργαζόμενος που επιτρέπουν το πρόγραμμα περίπτερών μας που ολοκληρώνεται τέλεια.

—— Joe από τις ΗΠΑ

Όταν κάνετε τα περίπλοκα συστήματα περίπτερων πληρωμής & επικόλλησης ετικέτας, πλησιάζουμε σε KVSIO όπως μαθαίνουμε ότι έχουν διευθύνει επιτυχώς πάνω από 500 προγράμματα ήδη.

—— Alex από τη Ρωσία

Βρίσκουμε luckly KVSIO, μας βοηθούν από να κατασκευάσουμε μαζικά τα περίπτερα στο λίγος χρόνο, τώρα όλα βρίσκουν το πρόγραμμα και αισθανόμαστε ανακουφισμένοι.

—— Ντάνιελ από τη Νότια Κορέα

Λάβαμε τα περίπτερα με το προ-εγκατεστημένο λογισμικό από KVSIO το 2013, τρέξτε τώρα 5 έτη αλλά ακόμα την εργασία που πλήρως ωθεί την εμπιστοσύνη μας για να αγοράσει περισσότερων.

—— Anne από την Κένυα

Είμαι ένα τεχνικό πρόσωπο σκληρό να ελέγξω έξω οποιοδήποτε δευτερεύον λάθος, αλλά πιό πρόσφατος βρίσκομαι ότι είναι πέρα από τη σκέψη όπως το ποιοτικό σύστημα ελέγχου KVSIO καλύτερα.

—— Βαρίδι από Gemany

Το περίπτερο και το λογισμικό KVSIO παρεχόμενα είναι φιλικού προς το χρήστη, υψηλή επίδοση, εύκολη για τη συντήρηση, moreovere, η τιμή είναι προσιτή.

—— Jerry από το Αζερμπαϊτζάν

Αγόρασα το ATM από KVSIO και έμεινα στο εργοστάσιο 1 μήνας για τον προγραμματισμό, ήταν φιλικοί, μου πρόσφεραν την πολύ καλή καθημερινή ζωή και την τεχνική υποστήριξη.

—— Ibrah από Senna Λυών

Ερχόμαστε να ξέρουμε KVSIO από τη σύσταση του φίλου μου που είναι ανώτερος εμπειρογνώμονας στη βιομηχανία περίπτερων, η οποία μας διαθέτει από τη διακινδύνευση να δοκιμάσει άλλο εργοστάσιο.

—— Jeff από το UK

Βρίσκουμε έναν κόσμο διέγερσης όταν επισκεπτόμαστε KVSIO, τα προϊόντα τους μας εμπνέουν μεγάλο ενδιαφέρον να εκμεταλλευτεί η αγορά της Νότιας Αμερικής, η προοπτική

—— Δαβίδ από τη Βραζιλία

Η ασφάλεια είναι απώτατο ζήτημα για το τραπεζικό σύστημα, KVSIO έχει κάνει μια μεγάλη εργασία και στις λύσεις υλικού και λογισμικού, είναι πραγματικός εμπειρογνώμονας.

—— Gary από το Περού

Έχουμε συμμετάσχει στην επιχείρηση περίπτερων για πάνω από 20 έτη, KVSIO είναι το σπίτι μας για να πάρει ποια ποιότητα και λειτουργικά περίπτερα πολύ.

—— Ντάνιελ από Denmak

Ξέρετε είμαι ένα παλαιό χέρι της Κίνας ζωντανό στην Κίνα από το 1996, για να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά έως ότου βρίσκουμε KVSIO για να φροντίσουμε την επιχείρηση περίπτερών μας.

—— Dick από τη Νότια Αφρική

Σήμερα μόνο η καινοτομία μπορεί να οδηγήσει την επιχείρηση αναπτύσσεται. Εργαζόμαστε από κοινού με KVSIO για να αναπτύξουμε τη νέα εφαρμογή περίπτερων από την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων και να κερδίσουμε τη μεγάλη αγορά

—— Steven από την Τουρκία

Η εμπειρία πελατών είναι το κλειδί στην επιχειρησιακή επιτυχία. Η προσφορά KVSIO προσάρμοσε τα περίπτερα για τους συγκεκριμένους χρήστες, τα οποία νικούν εντελώς το concerpt μας.

—— Johnny από τη Μαλαισία

Είμαστε ένας κορυφαίος ολοκληρωτής ενεργός στην περσική περιοχή Κόλπων, συχνά συνεργάτης με KVSIO για να προσφέρουμε μερικά προγράμματα περίπτερων και το αποτέλεσμα είμαστε πάντα σημαντικοί

—— Tariq από το Ομάν

Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με KVSIO για το περίπτερο επικόλλησης ετικέτας λεωφορείων, και τη δεύτερη φορά ομο-εργασία για τα τρόφιμα εστιατορίων που διατάζουν το περίπτερο… όλα είμαστε ικανοποιητικοί!

—— Prasad από την Ινδία

KVSIO είναι καλά διακριτικό όλων των στοιχείων του υπαίθριου περίπτερου πληρωμής από την άποψη της απόδειξης νερού, της απόδειξης σκόνης, του αντι-βανδαλισμού και του ακραίου καιρού.

—— Aric από τον Καναδά

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εξ ορισμού, το 24ωρο ραντεβού είναι το πρότυπο ποιότητας για περίπτερα. Αναγνωρίζουμε ότι η ποιότητα στον τομέα συνδέεται άμεσα με τον αυστηρό έλεγχο της διαδικασίας QA στο εργοστάσιό μας. Η KVSIO κατέχει πιστοποίηση ISO 9001: 2008 σε όλες τις διαδικασίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες, φέρνοντας αντικειμενικά στοιχεία για τα υψηλότερα μέτρα ελέγχου διαδικασιών και ποιότητας.

Βασικά Πιστοποιημένα Πιστοποιητικά ISO:

Σχεδιασμός Μηχανικών - 70+ σημεία ελέγχου σχεδιασμού θεωρούνται για την κατασκευή ελέγχου ποιότητας στο ίδιο το περίπτερο σχεδιασμό. Οι βασικοί παράγοντες ποιότητας σχεδίασης αναμένονται μεθοδικά και όχι διορθωμένοι στο πεδίο.

Κατασκευή - πριν από τη ναυτιλία, κάθε περίπτερο περνά διπλούς ποιοτικούς ελέγχους (μηχανικός / ηλεκτρικός 50 - 70 βαθμοί). Όλη η παραγωγή είναι κάτω από μία οροφή, διασφαλίζοντας τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας.

Υποστήριξη πεδίου - όλα τα αρχεία παραγωγής και εξαρτημάτων είναι γραμμικά κωδικοποιημένα / σειριοποιημένα στο εργοστάσιο, παρέχοντας ακριβή / επιτόπου καταγραφή υπηρεσίας πεδίου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η KVSIO παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση των διαδικασιών πιστοποίησης UL και FCC για την ασφάλεια των πρακτόρων, επιτρέποντας την παράλληλη πρόοδο όσον αφορά την υποβολή πιστοποιητικών κατά τη διάρκεια των φάσεων σχεδιασμού και πρωτοτύπων. Η KVSIO διαθέτει έναν πολύ έμπειρο κύριο μηχανικό συμμόρφωσης, η τεχνογνωσία του και η διορατικότητα σχετικά με τις απαιτήσεις πιστοποίησης UL, επιτρέπουν στην ομάδα μας να παράγει βελτιστοποιημένη ασφάλεια σε κάθε μονάδα, όπως έχει σχεδιαστεί και κυκλοφορήσει.

Επιπλέον, η KVSIO έχει επενδύσει σε εργαστήριο τεχνικής υποστήριξης για την υποστήριξη εσωτερικών δοκιμών. Εκτελώντας την πραγματική δοκιμή στο σπίτι, η KVSIO είναι πλέον σε θέση να φέρει τον τελικό επιθεωρητή UL επιτόπου, παρά να στέλνει μονάδες πίσω και πίσω με το UL. Αυτή η προσέγγιση μπορεί εύκολα να εξοικονομήσει τέσσερις έως έξι εβδομάδες στο χρόνο του κύκλου πιστοποίησης, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο μέχρι την απελευθέρωση της αγοράς.

Στοιχεία επικοινωνίας
KVSIO INT’L GROUP CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Grant Liao

Τηλ.:: 86--13538108592

Φαξ: 86--13538108592

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)