Αρχική Σελίδα

KVSIO INT’L GROUP CO., LTD Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε εργαστεί με KVSIO για πάνω από 7 έτη, μας βοηθούν να πετύχουμε στην επέκταση πολλών προγραμμάτων περίπτερων. Αγοράζουμε το ευρωπαϊκό ποιοτικό περίπτερο σε τιμή της Κίνας εκεί.

—— Peter από τις ΗΠΑ

Συνεργάτης με KVSIO που οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο professionality τους, η απάντηση στην προσαρμογή περίπτερών μας και η προσοχή στο ενδιαφέρον μας.

—— Glenn από τη Σιγκαπούρη

KISIO είναι πραγματικό μια ικανή επιχείρηση μπορεί να συνδυάσει την τέχνη και βιομηχανική παραγωγή τέλεια, δημιουργούν το μοναδικό περίπτερο με την καινοτόμο τεχνολογία για μας.

—— Ehab από το Ντουμπάι

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και την υπηρεσία KVSIO προσφερθε'ντα και απολαμβάνουμε τη σχέση με KVSIO, είναι συμπαθητική, άνετη ομάδα που συμπαθούμε πηγαίνουμε με.

—— Abir από τη Γαλλία

Καμιά αμφιβολία KVSIO είναι ομάδα στο σχέδιο περίπτερων και κατασκευαστικός, η ποιότητά τους, παρενοχλεί τα ελεύθερα συστήματα μας βοηθά πολύ στην ανάπτυξη αγοράς περίπτερων.

—— Βράγχιο από τις Φιλιππίνες

KVSIO είναι ένας από λίγους μπορεί να πάρει το σημείο αυτού που που θέλουμε, εκτιμάμε την υπομονή τους, σκληρά εργαζόμενος που επιτρέπουν το πρόγραμμα περίπτερών μας που ολοκληρώνεται τέλεια.

—— Joe από τις ΗΠΑ

Όταν κάνετε τα περίπλοκα συστήματα περίπτερων πληρωμής & επικόλλησης ετικέτας, πλησιάζουμε σε KVSIO όπως μαθαίνουμε ότι έχουν διευθύνει επιτυχώς πάνω από 500 προγράμματα ήδη.

—— Alex από τη Ρωσία

Βρίσκουμε luckly KVSIO, μας βοηθούν από να κατασκευάσουμε μαζικά τα περίπτερα στο λίγος χρόνο, τώρα όλα βρίσκουν το πρόγραμμα και αισθανόμαστε ανακουφισμένοι.

—— Ντάνιελ από τη Νότια Κορέα

Λάβαμε τα περίπτερα με το προ-εγκατεστημένο λογισμικό από KVSIO το 2013, τρέξτε τώρα 5 έτη αλλά ακόμα την εργασία που πλήρως ωθεί την εμπιστοσύνη μας για να αγοράσει περισσότερων.

—— Anne από την Κένυα

Είμαι ένα τεχνικό πρόσωπο σκληρό να ελέγξω έξω οποιοδήποτε δευτερεύον λάθος, αλλά πιό πρόσφατος βρίσκομαι ότι είναι πέρα από τη σκέψη όπως το ποιοτικό σύστημα ελέγχου KVSIO καλύτερα.

—— Βαρίδι από Gemany

Το περίπτερο και το λογισμικό KVSIO παρεχόμενα είναι φιλικού προς το χρήστη, υψηλή επίδοση, εύκολη για τη συντήρηση, moreovere, η τιμή είναι προσιτή.

—— Jerry από το Αζερμπαϊτζάν

Αγόρασα το ATM από KVSIO και έμεινα στο εργοστάσιο 1 μήνας για τον προγραμματισμό, ήταν φιλικοί, μου πρόσφεραν την πολύ καλή καθημερινή ζωή και την τεχνική υποστήριξη.

—— Ibrah από Senna Λυών

Ερχόμαστε να ξέρουμε KVSIO από τη σύσταση του φίλου μου που είναι ανώτερος εμπειρογνώμονας στη βιομηχανία περίπτερων, η οποία μας διαθέτει από τη διακινδύνευση να δοκιμάσει άλλο εργοστάσιο.

—— Jeff από το UK

Βρίσκουμε έναν κόσμο διέγερσης όταν επισκεπτόμαστε KVSIO, τα προϊόντα τους μας εμπνέουν μεγάλο ενδιαφέρον να εκμεταλλευτεί η αγορά της Νότιας Αμερικής, η προοπτική

—— Δαβίδ από τη Βραζιλία

Η ασφάλεια είναι απώτατο ζήτημα για το τραπεζικό σύστημα, KVSIO έχει κάνει μια μεγάλη εργασία και στις λύσεις υλικού και λογισμικού, είναι πραγματικός εμπειρογνώμονας.

—— Gary από το Περού

Έχουμε συμμετάσχει στην επιχείρηση περίπτερων για πάνω από 20 έτη, KVSIO είναι το σπίτι μας για να πάρει ποια ποιότητα και λειτουργικά περίπτερα πολύ.

—— Ντάνιελ από Denmak

Ξέρετε είμαι ένα παλαιό χέρι της Κίνας ζωντανό στην Κίνα από το 1996, για να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά έως ότου βρίσκουμε KVSIO για να φροντίσουμε την επιχείρηση περίπτερών μας.

—— Dick από τη Νότια Αφρική

Σήμερα μόνο η καινοτομία μπορεί να οδηγήσει την επιχείρηση αναπτύσσεται. Εργαζόμαστε από κοινού με KVSIO για να αναπτύξουμε τη νέα εφαρμογή περίπτερων από την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων και να κερδίσουμε τη μεγάλη αγορά

—— Steven από την Τουρκία

Η εμπειρία πελατών είναι το κλειδί στην επιχειρησιακή επιτυχία. Η προσφορά KVSIO προσάρμοσε τα περίπτερα για τους συγκεκριμένους χρήστες, τα οποία νικούν εντελώς το concerpt μας.

—— Johnny από τη Μαλαισία

Είμαστε ένας κορυφαίος ολοκληρωτής ενεργός στην περσική περιοχή Κόλπων, συχνά συνεργάτης με KVSIO για να προσφέρουμε μερικά προγράμματα περίπτερων και το αποτέλεσμα είμαστε πάντα σημαντικοί

—— Tariq από το Ομάν

Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με KVSIO για το περίπτερο επικόλλησης ετικέτας λεωφορείων, και τη δεύτερη φορά ομο-εργασία για τα τρόφιμα εστιατορίων που διατάζουν το περίπτερο… όλα είμαστε ικανοποιητικοί!

—— Prasad από την Ινδία

KVSIO είναι καλά διακριτικό όλων των στοιχείων του υπαίθριου περίπτερου πληρωμής από την άποψη της απόδειξης νερού, της απόδειξης σκόνης, του αντι-βανδαλισμού και του ακραίου καιρού.

—— Aric από τον Καναδά

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Παράγουμε τα προϊόντα μας στο δικό μας μεγάλης κλίμακας εργοστάσιο χρησιμοποιώντας προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και τα όργανα δοκιμών. Κάθε μία από τις διεργασίες παραγωγής μας διαχειρίζεται με σύγχρονες επιστημονικές και συστηματικές προσεγγίσεις κατασκευής. Από την προμήθεια υλικών έως τη δοκιμή πριν από την αποστολή, η όλη διαδικασία παραγωγής εκτελείται αυστηρά από τους επαγγελματίες μας σύμφωνα με αποδεκτά διεθνή πρότυπα. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικά προϊόντα και λύσεις προστιθέμενης αξίας.

  Κτίριο Factoty

  Κοπή λέιζερ

  CNC Punch

  Μηχάνημα λυγίσματος

  Συγκόλληση

  Έλεγχος ποιότητας περιβλήματος

  Γραμμή συναρμολόγησης πληρωμών λογαριασμών

  Γραμμή συναρμολόγησης περίπτερο για την πώληση εισιτηρίων

  Γραμμή συναρμολόγησης ATM

  Γραμμή συναρμολόγησης κιβωτίων φόρτισης κινητής τηλεφωνίας

  Η KVSIO διαθέτει μεγάλη εμπειρία για να προσαρμόζει τόσο το υλικό όσο και το λογισμικό του αυτοεξυπηρετημένου Kiosk για συγκεκριμένες ανάγκες, που διευκολύνει τους πελάτες να είναι εύκολα στην αγορά και να κατασκευάσει το δικό του εμπορικό σήμα.

  Διαδικασία προσαρμογής

 • OEM / ODM

  Η KVSIO έχει ισχυρή ικανότητα παραγωγής μεγάλης ποσότητας παραγωγής και προσαρμόζει το Kiosk ως συγκεκριμένες ανάγκες. Οι υπηρεσίες OEM / ODM είναι ευπρόσδεκτες.

  ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ

  1. Ένα κορυφαίο παγκόσμιο περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης και πάροχος λύσεων

  Η KVSIO ιδρύθηκε το 2010 και έγινε αποδεδειγμένος ηγέτης στην βιομηχανία περίπτερο. Διακρίνουμε τους εαυτούς μας από τους άλλους στη βιομηχανία αυτοεξυπηρέτησης, συγκεντρώνοντας μια ομάδα επαγγελματιών με εξειδικευμένη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό και την κατασκευή κιβωτίων αυτοεξυπηρέτησης.

  2. Επαγγελματικές λύσεις από τεχνικούς μηχανικούς

  Το προσωπικό μας με πλήρη κίνητρα και οι ασύγκριτες δυνατότητες Ε & Α μας επιτρέπουν να αντιδράμε γρήγορα και αποτελεσματικά για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας με ένα ολοκληρωμένο και προσαρμοσμένο σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων και προϊόντων.

  3. Γνωστή από την άριστη ποιότητα

  Παράγουμε τα προϊόντα μας στο δικό μας μεγάλης κλίμακας εργοστάσιο χρησιμοποιώντας προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και όργανα ελέγχου. Κάθε μία από τις διεργασίες παραγωγής μας διαχειρίζεται με σύγχρονες επιστημονικές και συστηματικές προσεγγίσεις κατασκευής.

  4. Οι υπηρεσίες OEM / ODM είναι ευπρόσδεκτες

  Με την κατοχή περισσότερων από 10.000 τετραγωνικών μέτρων εργοστασιακού χώρου, προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και επαγγελματικής τεχνικής ομάδας, η KVSIO μπορεί να παρέχει υπηρεσίες OEM / ODM αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από το αν η συμφωνία είναι μικρή ή μεγάλη.

  5. Η πιο γρήγορη παράδοση στον κλάδο Kiosk

  Η KVSIO έχει μια εστιασμένη ομάδα με αφοσίωση και αποφασιστικότητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη ώστε να μπορούμε να παραδίδουμε αγαθά σε χρόνο. Και έχουμε εξυπηρετήσει για πελάτες στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

  6. Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση γίνεται με ευκολία

  Συνδυασμένη από έμπειρο οργανισμό πωλήσεων και κέντρο εξυπηρέτησης, εγγυόμαστε ένα χρόνο δωρεάν εγγύηση και υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής. Κάθε φορά που έχετε ερωτήσεις ή προβλήματα, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε + 86-755-26416120 οποιαδήποτε στιγμή.

 • Ε & Α

  KVSIO έχει μια ομάδα με την αφιέρωση και την αποφασιστικότητα να εργαστεί για τα συμφέροντα των πελατών μας. Το πλήρως παρακινημένο προσωπικό και οι χωρίς ταίρι ικανότητες Ε&Α μας επιτρέπουν σε μας για να αντιδράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας με ένα περιεκτικό και προσαρμοσμένο σύνολο δίπλα δίπλα λύσεων και προϊόντων. Είμαστε δεσμευμένοι στη βοήθεια των πελατών και των συνεργατών να πετύχουν στην επιχείρηση και μέσω των προσπαθειών μας, καθιστάμε τις επιχειρησιακές ζωές του πελάτη μας ευκολότερες, ασφαλέστερες και πιό κερδοφόρες.

   

  KVSIO INT’L GROUP CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0                                                                      Μηχανικό σχεδιάζοντας τμήμα

   

  KVSIO INT’L GROUP CO., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1                                                                  Τμήμα ανάπτυξης λογισμικού

   

   
  Σας ευχαριστώ για την πληρωμή ενός γύρου του εργοστασίου μας στον ιστοχώρο, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για μας, αισθάνεστε ακριβώς ελεύθεροι να μας έρθετε σε επαφή με.
   
  ΔΙΕΘΝΉΣ CO. ΟΜΆΔΑΣ KVSIO, ΕΠΕ
  Επαφή: Ο κ. Grant Liao
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@kvsio.com
  Κύτταρο: +86-13538108592
  Whatsapp: 13538108592
  Ιστοχώρος 1: το http://www.automatedpaymentkiosk.com
  Ιστοχώρος 2: το http://www.kvsio.com
  Προσθέστε: Οικοδόμηση Β, βιομηχανικό πάρκο Jialingyu, βόρειος δρόμος Dabu, Shajing, Baoan, πόλη Shenzhen, Κίνα
Στοιχεία επικοινωνίας
KVSIO INT’L GROUP CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Grant Liao

Τηλ.:: 86--13538108592

Φαξ: 86--13538108592

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)